Vänskap

Vad anser du att vänskap är? För mig är det att finnas där oavsett. Även om vännen gör snedsteg så ska man stötta och finnas där. Visst man kan bråka. Men att säga upp kontakten, utan ett ord, utan att svara på varför. Och sen säga "jag kände mig bara så kluven!" det är inte vänskap enligt mig. Hur tror du att jag känner mig då? Som står mitt i allt? Jag känner mig helt ensam på denna jord. Det är mitt liv som gått ur spår. Det är nu jag behöver stöd. Och vart finns du då? I bakrunden.. Inte här. Du var den jag brukade gråta mot. Du var den som lyssnade. Men tack. Nu vet jag var du står.

Jag tänker inte känna någon skuld.

Han visste att det kunde bli såhär. Det är inte mitt fel. Det var HAN som gjorde ett val för ett år sen. Rättare sagt vi gjorde det tillsammans. Ett felsteg  ärrar mig för resten av livet. Att han var otrogen mot mig sisådär fem gånger är inget som någon reagerar på. Att jag träffade en annan när han och jag hade gjort slut. Det kommer jag få höra resten av livet.

Men å andra sidan verkade det nästan som att han hoppade av glädje när han fick beskedet. Jag är övertygad om att det blev nåt fel. Men tänker inte ens bry mig. Nu får han som han vill. Varför ska jag kämpa för att ha kvar människan jag hatar mest på denna jord i mitt liv?

Hej igen.

Lördag, är så jävla rastlös. Vill bara slita av allt hår, bita sönder händerna. Gråta och skika. Men det går inte. Jag får inte. Jag kan inte. Det händer inget. Jag står och trampar på samma ställen. Ångesten ligger där som en ständig klump.
Gamla sår rivs upp, nya tillkommer. Hur ska jag ta mig vidare? Gör allt gör att inte gråta. Orkar inte med det.

Smärta

Jag vet inte vad som gör ondast. Det faktum att du hittade en ny. Eller det faktum att du blev sårad.

På ett sätt blir jag skadeglad. "Sa ju det. Du kommer aldrig hitta någon som är så bra som mig. Du kommer förmodligen få leva ensam nu och det förtjänar du". Men det är inte så jag känner. Önskar att jag gjorde det.

Men det gör så ont att se. För jag vet hur ont det gör när någon tar avstånd pga skitsnack och rykten.
Skulle kunna strypa fittan som sa till henne att han inte var nå bra. Det är upp till henne att ta reda på själv.

Faaaan!