Tiden sniglar fram.

Det går allt för långsamt, men ändå känns det som att det gått fort när jag tittar tillbaka. Tänk att jag ska bli mamma! Var på UL för att kolla att allt stod rätt till förra veckan eftersom jag haft väldigt ont i magen, att se sitt barn är något helt magiskt. Visserligen var det bara ett litet litet knytt, men ändå. H*n var det vackraste jag någonsin sett i hela mitt liv. Magen börjar redan synas, haha. Men det är sånt man får ta. Är rädd att jag kommer bli flodhäst-stor. Men det kanske jämnar ut sig längre fram. Jag har mått illa och är väldigt trött av mig, så än så länge har jag inte njutit alls av min graviditet. Men jag hoppas att jag kommer att få göra det så snart som möjligt. Det är en viktig grej för mig ju.
Hade någon berättat för mig exakt hur det kändes att vara gravid hade jag nog skrikit högt och börjat med piller. För fan va jobbigt det är. Jag trodde det skulle vara lugnt i början men det var det ju inte. Första veckorna hade jag en smärta väldigt lik mensvärk. Sen kom tröttheten, illamåendet och kräkandets. För att inte tala om brösten. Jävlar! Dom ser bara sjuka ut. Ont hade jag också förut, men det har släppt nu.

Jag önskar jag kunde skriva varje dag, men det kan jag ju tyvärr inte. Så får räcka med lite då och då. :)
Nu ska jag snart äta lite mat. Är vrålhungrig! Det är något jag är större delen av min vakna tid nu också. Går en timme sen är jag hungrig igen! Men men. Så kan det vara. :) Har fått höra att det brukar lätta av efter tiden det med.

Hej igen

Nej, jag dog faktiskt inte. Har bara inte haft tid/lust att blogga. Det var inte slut på riktigt mellan mig och Niclas än. Kom något litet ivägen. :) Tack och lov. :) Det bara bubblar i mig av lycka!